RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Varg borte fra Løkka


Han var et kjent og kjært syn for mange. Nå er han borte.
Han var et kjent og kjært syn for mange. Nå er han borte. Foto: Foto: Privat
Gro Wenche Pettersen er trist. Hun har mistet Varg, en firbent kjendis på Løkka.

GRÜNERLØKKA: – Varg var kongen over alle hunder på Grünerløkka, alle barnas beste venn og min beste venn, som jeg var så glad i. Nå har han reist videre til dyrehimmelen. Torsdag 14. oktober reiste han fra meg. Han ble bare ti år, skriver Gro Wenche Pettersen til Østkantavisa.

– Han elsket å stå utenfor Rema 1000 øverst i Thorvald Meyers gate og se utover sitt kongerike. Han hadde alltid noe å si om det kom en annen hund forbi. Med sin bassrøst, ja da visste alle at nå var Varg ute.

– Han var med meg overalt, og ble et kjent syn på Løkka. Alle barn ble glad i ham, barn fra alle kulturer, han gjorde ikke forskjell, han var glad i alle. De siste årene med ene øret litt hengende, alle mente han så ut som en søt valp.

– På lekeplassen i Sofienbergsparken sammen med Leon, og etter hvert Lucas, hans helt egne barn (mine barnebarn), dit var det stas å bli med. Birkelunden og krakken vår hvor vi satte oss etter ettermiddagsturene våre, og hvor han kunne ligge og se på folk. På vintrene med mye snø, fra park til park, han elsket å leke i snøen.

– Han elsket mennesker, han elsket livet og han var så nysgjerrig og glad en hund. Jeg savner ham så forferdelig, og barna han kjente gråt da de fikk høre at han var reist, sier Gro Wenche Pettersen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere