RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Varm snø

Med plussgrader og vårvær ble den nye jibbeparken ved Nedre Foss åpnet forrige torsdag. Oslos snowboradmiljø er storfornøyde.

Grünerløkka: Det var lite tegn til denne ukens vårvær da jibbeparken ved Grünerbua og Blå ble åpnet forrige torsdag. Mens snøkanoner sørget for et hvitt underlag for ivrige frammøtte på brett og ski, spiste gresset seg stadig innover mot bakkens senter.
Heldigvis stiller kommunen med snømaskin.
Unikt tilbud
Snowboarder Gard Sviggum Saabye (19) lar seg ikke affisere av den ugunstige temperaturen.
Det er utrolig bra å kunne stå på snowboard midt i byen. Jeg er kjempefornøyd. Snowboard er en dyr sport å drive med, så dette tilbudet er jo helt supert. Se på dette her, sier Sviggum Saabye himmelfallen, og slår ut med armene over den snødekte bakken, Akerselva og den illrøde ettermiddagssola.
Triks
DJ Olle Abstract setter stemningen fra miksebordet, mens triks forsøkes, forbedres, feiler.
Det er vel lite snø om dagen?
Lite snø? Det er masse snø her, sier Sviggum Saabye, og legger utfor elvebakken. Og mens temperaturen forventes å falle, kan det bare bli enda bedre i Akerselvas nye snøattraksjon.Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere