RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Varmt, vin og Wendelboe


Ole Robert Fimbul-Kiserud er en av tre eierene av nye “Ager” på Stillatorget - de lover god mat og brede smil!
Ole Robert Fimbul-Kiserud er en av tre eierene av nye “Ager” på Stillatorget - de lover god mat og brede smil! Foto: Kristin Tufte Haga
Nå blir det ikke bare “andre boller”på Stillatorget, men også varm mat, økologisk mat og ikke minst moussekakene fra lokale Kakeriet.

Kjelsås: I dag (18.01.) åpnet Ager på Stillatorget.

– Vi samler noe av det beste fra Oslo her på Kjelsås - en kombinert café og delikatesseforretning. Med blant annet bakervarer fra Kolonihagens heløkologiske bakeri, supper fra Mere Mat, mesterlig sjokolade, konfekt og franske makroner fra Sebastien II Bruno, søtsaker fra lokale ”Kakeriet”, italienske delikatesser, og ikke minst kaffe brygget på bønner fra verdens beste barista; Tim Wendelboes og hans eget kaffebrenneri på Grünerløkka, sier den ene av de tre grúnderne av ”Ager”, Ole Robert Fimbul-Kiserud, og legger til at det vil bli frokostservering fra tidlig morgen, lunsj, møtemat og catering, og søndagsåpent.

Savnet tilbudet selv

– Vi har også søkt om skjenkebevilling, og får vi det, så blir det også kveldsåpent. Eierne av Ager bor selv i området, og vi savnet et slikt café/delikatessetilbud i nærmiljøet. Dette er noe vi har stor tro på. Det er få ledige næringslokaler i området, og i utgangspunktet ønsket vi oss noe større. Men nå satser vi først her på Stillatorget, så kan vi kanskje tenke større og mer egnede restaurantlokaler etterhvert. Vi gleder oss veldig, og lover god mat og brede smil!, sier Fimbul-Kiserud, som også fra før av driver cateringfirma.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere