RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vårslepp og dansefest


BEVEGELSE: Dans kan være så mangt. 28. og 29. mai samles dansekompanier for å vise fram sine kunstuttrykk i bevegelse.
BEVEGELSE: Dans kan være så mangt. 28. og 29. mai samles dansekompanier for å vise fram sine kunstuttrykk i bevegelse. Foto: PRESSEFOTO
Dansekompanier fra hele Norge viser seg fram på Dansens Hus denne helgen.

OSLO/GRÜNERLØKKA: Fra sør, nord, øst og vest kommer dansekompanier, som alle har en ting felles: De arbeider alle profesjonelt med dans som kunstnerisk uttrykksform

Vil vise seg fram

Dansens Hus i Møllerveien 2 har som mål å knytte nettverk til hele danse-Norge, og skal være et nasjonalt og samlende sted for dansen. Kommunikasjonsdirektør Erik Årsland gleder seg til helgens store begivenhet:

– Vårslepp er nettopp en arena der dans i distriktene kommer inn til hovedstaden og får vist seg for et bredere publikum, sier Årsland før han forteller litt om programmet:

Spenstig og utfordrende

– I tillegg til en spektakulær åpning med FRIKAR og danseforestillinger i rikt monn, blir det grilling i bakgården, samtaler i alle kriker og kroker, og rom- og dansestunts der du minst ante at det var mulig å danse. Vi kan garantere en spenstig, utfordrende og overraskende opplevelse.

ALLSIDIG: Fra fjorårets vårslepp i Dansens Hus. 

Del på Facebook

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere