Vask fjeset på rekordtid

Ansiktsservietter kan brukes til å fjerne sminke eller til å rense og friske opp huden.

Ansiktsservietter kan brukes til å fjerne sminke eller til å rense og friske opp huden. Foto: Foto: Istockphoto.com

Vil du bruke mindre tid på morgenstellet? Da er ansiktsservietter løsningen. Vi har testet ti produkter.

Ansiktsserviettene varierer i pris og kvalitet. Foto: Foto: Hilde Nilsen

KVINNEGUIDEN.NO: Når man ikke orker å bruke så lang tid på kveldsstell eller morgenstell, kan ansiktsservietter være et godt alternativ til rensen. I dag finnes det mange forskjellige typer på markedet, og det er absolutt kvalitetsforskjeller.

Les hele testen av ansiktsservietter her

Hensikten med serviettene

Ansiktsserviettene skal hjelpe deg å fjerne makeup, men kan også brukes om du vil rense og friske opp huden i ansiktet selv om du ikke har sminke på deg.

I tillegg skal de fleste ansiktsservietter fungere som en toner på huden som gir fuktighet, åpner porer og klargjør den til neste steg i hudpleieprosessen; påføring av fuktighetskrem. De fleste serviettene lover også å fjerne all sminke, inkludert øyensminke.

Testvinnerne

Av de 10 produktene vi har testet, skiller disse tre seg spesielt positivt ut.

Body Shop Vitamin E Gentle Facial Cleansing Wipes, 89 kr

En ansiktsserviett for alle hudtyper. Disse renser godt samtidig som de føles friske og fine på huden. De lukter mildt og fint uten at det blir for intenst, og de gir god fuktighet uten at en fet hudtype blir enda fetere. Prisen er i det øvre sjiktet, noe som trekker ned.

Simple cleansing facial wipes, ca 45 kr

Veldig fine servietter som holder det de lover; de fjerner sminken fint uten at man må bruke mye krefter på rensen, og huden blir etterlatt myk og behagelig uten at den føles for fet. Fine både til sensitiv, tørr og fet hud. Lukten er frisk og prisen er fin. Et godt kjøp!

Shiseido Pureness Cleansing sheets, 190 kr

Dette er luksusversjonen av ansiktsservietter, og prisen skiller seg markant ut fra resterende testprodukter. Og dette er virkelig gode renseservietter. De renser godt uten å tørke ut huden, og også en tørr og sensitiv hudtype tålte disse godt. Duften er mild og fin, og emballasjen er praktisk - en liten boks med luke.

Syns du det er greit å bruke nesten 200 kroner på en pakke med ansiktsservietter anbefaler vi gjerne Shiseido, for hadde prisen på denne vært lavere ville den vært en soleklar vinner.

Les fullstendig test og omtale av alle de ti produktene på Kvinneguiden.no.

Les også:

Kvisefri fremtid

Ekspertenes hudpleiesvar

Sunn mat må bli billigere

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag