RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Våt, kald og kul høstferie


Våt fra topp til tå: Ludvig Opthun ble våt fra topp til tå under den krevende, men morsomme bekkevandringen.
Våt fra topp til tå: Ludvig Opthun ble våt fra topp til tå under den krevende, men morsomme bekkevandringen.
I høstferien har 20 barn fra hele Oslo boltret seg med ulike aktiviteter på Sandbakken.

Sandbakken: Det er den ideelle organisasjonen KUUL Fritid (Kreativ-Utviklende-Utfordrende-Lek) som står bak tilbudet til barn som har skoleferie. På programmet sto blant annet fjellklatring, beversafari, rappellering og grilling.

Da Nordstrands Blad var på besøk på tirsdag var det bekkevandring som sto på programmet. Den iskalde bekken var ingen hindring for barna som plumpet uti og tok seg over sleipe steiner nedover fossefallene. De fleste ble kliss våte til skinnet, men det virket ikke til å legge en demper på stemningen.

Jeg har isbiter i sokkene. Det var litt vått, men gud så gøy, sier Ludvig Opthun (11) fra Abildsø, før han tar fatt på siste del av bekkevandringen ned til lavvoen og tørt skift på parkeringsplassen.

Dette er veldig bra, alt er morsomt, men bekkevandringen er kulest fordi vi får vann til livet. Det er litt kaldt, men mer gøy enn kaldt, sier Sivert Henriksveen (10) fra Nordstrand.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere