RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Våt uke i vente


Utenfor Møllergata skole på St. Hanshaugen var det flomlignende tilstander tirsdag morgen.
Utenfor Møllergata skole på St. Hanshaugen var det flomlignende tilstander tirsdag morgen. Foto: FOTO: Anders Auberg
Tirsdag morgen åpnet himmelens sluser seg, og langtidsvarselet lover heller ikke det helt store sommerværet i dagene som kommer.

OSLO: Det ble en våt start på dagen for de fleste som av forskjellige grunner måtte ut i øsregnet tirsdag morgen. Og de færreste trengte vel å ty til radardvarslingen på Yr.no for å skjønne det, som viser tidvis kraftig nedbør i Oslo-området.

Del på Facebook

Flomvarslingstjenesten fra NVE advarer om at kraftige byger tirsdag vil føre til raskt voksende vannføring i mindre bekker og elver.

Noen steder i byen gjelder det samme for veiene, som tydelig sliter med å ta unna de store vannmengdene.

Langtidsvarselet for Oslo viser en rolig dag onsdag med tidvis sol, før det braker løs igjen med regn og atter regn på torsdag. Regnværet vil fortsette fredag, før det roer seg igjen til helgen.

KLIKK HER, OG SE VÆRVARSELET FOR OSLO!

Lyn og torden

På Meteorologisk institutt kommer det ikke særlig bedre nyheter. Statsmeteorolog Håkon Melhus på Værvarslingen sier de beste sjansene for litt solgløtt denne uken blir tirsdag ettermiddag og onsdag.

– Det ser ikke så veldig lovende ut. Frem til og med søndag blir det skiftende værtyper. Det blir sol ut over dagen i dag og til dels i morgen, og på mandag i neste uke.

– Torsdag blir det muligheter for lyn og torden, og det blir regn og regnbyger torsdag, fredag og skiftende vær lørdag og søndag. Men fra mandag skal det være bra igjen, sier Melhus.

Skaper vannet problemer der du bor? 

Send inn dine bilder!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere