RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vått krutt


Ronni Le Tekrö
Ronni Le Tekrö
Fredagens konsert på Rockefeller med TNT var et gjensyn med gamle slagere ispedd låter fra det siste albumet Atlantis.

Rockerne i TNT har tatt et dykk ned i havet med plata Atlantis, så det er lett å tro at vi nå er vitne til et synkende skip. Men så lenge det er liv i Ronni Le Tekrö, så holder de seg flytende.

De ventet til halv tolv før de kom på scena foran et halvfullt Rockefeller. Det var satt av tid til to oppvarmingsband. Wild Side og Triosphere. Hvorav Triosphere var kveldens største og beste overraskelse. Med Ida Haukland i spissen på vokal og bass gjorde de en veldig bra konsert. Dette et band det er verdt å få med seg.

Atlantis

Scenen ble ombygd til TNT skulle på, for å gi publikum en maritim ramme. Med fiskegarn på trommesettet til Diesel Dahl og kulisser som gir oss inntrykk av å være under havoverflaten. Manglet bare at bandet selv skulle komme i oljehyre. Det gjorde de heldigvis ikke.

Harley Davidson

Med Tony Mills og Tekrö i front entret TNT scenen. Når tittelsporet fra siste plata, Atlantis, kom som låt nummer tre, fikk vi også servert kveldens første bombe. Pyroteknikerne fyrte av en sølvsprut med smell. i, før bandet gikk over til sin første hit: Harley Davidson. Applausen lot ikke vente på seg, og vi fikk kveldens første allsang.

Tekrö er verdt penga

Gitarhelten fra Toten er den som gjør TNT verdt inngangspengene. Uten Tekrö hadde det blitt en blass kveld. Tony Mills får ikke helt publikum med seg denne kvelden. Men han forsøker etter beste evne og viser seg å være en grei erstatter for Harnell.

Dahl og Stokke

Diesel Dahl bråker like mye som før selv om han denne kvelden ble pakket inn i fiskegarn. Victor Borge på bass gjør en anstendig jobb, men blir litt usynlig ved siden av Mills og Tekrö. Gjennom hele karrieren har gitarist Tekrö hatt med seg keyboardist Dag Stokke. Og det er ikke uten grunn. Med sine musikalske kvaliteter og sin rutine utfyller han lydbildet på ypperlig vis.

Bomber og røyk

Alt i alt ble det en trivelig kveld. Publikum var ikke ekstatiske, og TNT har vært bedre. Når de mot slutten dro 10 000 Lovers, Intuition og Seven seas, så ble det uansett rockekonsert av godt gammelt merke.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere