RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Det ble en stri tørn for å få tørrlagt garasjehuset til Bryn senter etter vannlekkasjen.
Det ble en stri tørn for å få tørrlagt garasjehuset til Bryn senter etter vannlekkasjen. Foto: Alle foto Arne Vidar Jenssen

Vått og tørt på Bryn

I garasjeanlegget til Bryn senter flommet vannet onsdag formiddag. I bebyggelsen bak senteret var det ikke en dråpe vann i kranene.

BRYN:De to forholdene hadde felles årsak - nemlig brudd på en hovedvannledning på oppsiden av senteret.

Det var ved 01-tiden natt til onsdag Vann- og avløpsetaten fikk melding om brudd på en 300 mm vannledning. Denne vannledningen ble lagt i 1934.

Resultatet ble at vannet fosset nedover og trengte seg inn i garasjeanlegget til senteret. Her ble det etter hvert mye vann, og deler av parkeringsetasjene måtte stenges mens lensing pågikk. Vannstrømmen klarte ikke å trenge inn i forretningsdelen før de fuktige forhold oppsto.

Beboere i Harry Fetts vei og tilliggende adresser derimot fikk den motsatte opplevelsen. De hadde ikke en dråpe vann i kranene.

Vann- og avløpsetaten fikk gravd opp ved bruddstedet og reparert skaden. Inne i garasjehuset var store mannskaper med suge- og lenseutstyr i full sving langt utover formiddagen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere