RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vått Vått Vått


Torsdagsettermiddagen ble temmelig fuktig. Langt utover fredag var det klare bevis på at parkeringsplassen utenfor Klemetsrud Legesenter på Lofsrud ikke akkurat er finplanert.
Torsdagsettermiddagen ble temmelig fuktig. Langt utover fredag var det klare bevis på at parkeringsplassen utenfor Klemetsrud Legesenter på Lofsrud ikke akkurat er finplanert. Foto: Foto: Arne Vidar Jenssen
Det ble ikke fullt så fuktig som værvarslerne trodde i natt. Men stikkordet for været her hjemme må kort og godt være VÅTT.

LOFSRUD:Så ille som de mest fuktige varslene gikk på ble det ikke i natt. Flom og vann i kjellere utgikk, men de som mer eller mindre bevisst trakk utendørs i går ble våte. For regnskyll fikk det til å renne i veier og gater, og der det er tilrettelagt for vannpytter, ble fort fylt opp.

Nå antydes det fra værkyndige at det skal bli bedre. Skyene skal bli både mindre og tørrere, og i løpet av dagen kan det være mulighet for solgløtt.

Med tanke på helgen skal det ikke være nødvendig med paraply og gummistøvler, og i stedet kan utegodstolen finnes frem. Kanskje grillen kan lunkes på også.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere