*Nettavisen* Nyheter.

Ved revyens slutt

Instruktørene Kristian Espen og Andreas Hedemann (bak) sammen med revysjef Mads Hanssen og forhenværende revysjef Iselin Nordahl.

Denne uken var siste sjanse til å se årets nordstrandrevy. Revysjef Mads Hanssen gleder seg allerede til neste års forestilling.

NORDSTRAND: Den 21. mars gikk teppet opp for Nordstrandrevyen for siste gang i år. Revysjef Mads Hanssen forteller at det har vært en spennende og hektisk periode:

Lavere besøkstall

Det har vært en spøkelsesforfulgt revy. Både dette med at skuespillerne har blitt syke og det at jeg måtte ta over rollen som revysjef noe dager ut i forestillingene. Men det har gått greit, folk har vært flinke til å hjelpe til. Så vi er fornøyde vi og det er instruktørene også, forteller Hanssen som likevel ikke er helt fornøyd med besøkstallet i år:

Vi har hatt et gjennomsnittlig litt lavere besøkstall enn tidligere, men det går rundt, sier revysjefen og legger til at finaleforestillingen på mandag gikk bra.

Det hele ble avsluttet med en velfortjent fest på Elvins. Denne uken er det nedrigging som står for tur, og dernest må revygjengen gå krumrygget inn i mer teoretiske fag.

- Mye heftigere til neste år

Jeg har litt skolearbeid å ta igjen ja, det tror jeg vi alle har, forteller Hanssen som ikke lar seg skremme av årets dramatiske revyrunde. Til neste år stiller han atter en gang som revysjef, og da i et splitter nytt auditorium som skal stå ferdig allerede til sommeren.

Vi lover en mye heftigere revy til neste år, da blir det fullt kjør. Det nye auditoriet vil gjøre det mye bedre for publikum også. Der blir det en grunnscene og et amfi som kan dras ut. Hele rommet er lagt opp til å ha revy der så det gleder vi oss til, avslutter revysjefen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.