RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vedtak til uka!

Vedtak om nye veiledende inntaksområder blir fattet i løpet av neste uke, direktør i Utdanningsetaten, Harald Øvland.

Grefsen/Kjelsås: – Vi har mottatt skisser til utbygging av Disen skole. Det er ikke ofte, men har skjedd noen ganger tidligere at foreldre/interesserte i nærmiljøet rundt en skole har sendt inn skisser til utbygging. Generelt ser Utdanningsetaten positivt på alle forslag vi får, og tidligere skolebehovsplaner er flere ganger blitt endret som følge av høringsinnspill. Når det gjelder Disenskissene vi har mottatt nå, vurderer vi dem som del av arbeidet med årets rullering av skolebehovsplanen, som sendes på høring i begynnelsen av mai. Der vurderes også annen skoleutbygging i Nordre Aker. Tomteforholdene gjør at Disenutbygging ikke er noen enkel sak., sier direktør Harald Øvland, i Utdanningsetaten.

– Evt utbygging av Disen er imidlertid ikke noen erstatning for regulering av inntaksområdene nå, ettersom nybygg uansett ikke vil kunne ferdigstilles så raskt at Disen kan ta alle elevene i nåværende inntaksområde. Vi må derfor regulere inntaksområdene, som forutsatt i vedtatt skolebehovsplan!.

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere