RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vekslerne slo til igjen

Nok en gang er eldre blitt forsøkt ranet av et østeuropeisk par som ønsker å veksle en 20-kroning.

Bøler: I Nordstrands Blad 14. mai skrev vi om to tilfeller hvor eldre mennesker var blitt fraranet penger av et par som ønsker å veksle en 20-kroning. I forrige uke fikk vi en telefon fra Tove Ruud (77) fra Oppsal som opplevde det samme på Bøler mandag i 14-tiden.

Jeg skulle gå fra biblioteket til senteret da jeg ble oppsøkt av en mann og en kvinne som ønsket å veksle en 20-kroning til to tiere, forteller hun. Mens damen holdt paraplyen hennes vekslet Tove Ruud til to tiere. Men da ville mannen ha to femmere for den ene tieren, og så kronstykker for den ene femmeren. Da det kom noen gående forbi på gangstien like ved fikk paret det svært travelt med å komme seg unna.

Da oppdaget jeg at en 500-lapp stakk halvveis opp av lommeboken min, men de hadde ikke fått med seg noe, forteller Tove Ruud.

Mannen og kvinnen var fra 25 til 35 år gamle, med østeuropeisk utseende, de var pent antrukket, lave av vekst og snakket gebrokkent engelsk. Tove Ruud har anmeldt forholdet på Manglerud Politistasjon.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere