RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vektløs på Trosterud


Davido opphever tyngdekraften og lar Amber sveve over scenen.
Davido opphever tyngdekraften og lar Amber sveve over scenen.
Stor stas når både foreldre og magiker var invitert til juniorklubben.

TROSTERUD: Davido er tryllekunstner, buktaler og illusjonist. Tidsskriftet Kulturnytt omtaler Davido som "vår lokale David Copperfield". Som eneste norske magiker har han to ganger vunnet 1. pris i tryllekunstnernes "verdensmesterskap".

– Alt går ut på å skape "illusjoner", lage en eventyrverden der intet er umulig og alt kan skje. Som i eventyrene og i drømmene våre. Så legg vekk skepsisen, åpne sinnet og nyt det fantastiske som kan skje i illusjonistenes verden, sa Davido og forbløffet små og store med sine magiske evner på Trosterudklubben.

Magi

For Lokalavisens utsendte er det fortsatt magi når en tilsynelatende helt alminnelig fyr plukker levende duer ut fra silkesjal og avispapir.

– Jeg ble litt skremt da det plutselig satt en sprellende og levende due på hånden min. Men så ble den rolig og da var det bare morsomt, sier Amina etter å ha vært magikerassistent.

Og det var ikke bare duer hun måtte håndtere. Da hun skulle holde flosshatten var det plutselig en diger hvit kanin der og.

– Det var morsomt å kunne ligge rolig og bare sveve i lufte, ler Amber etter showet, og vil ikke røpe mer om hvordan det gikk til. Selv om hun sikkert vet det.

Og Davidos alter ego, buktalerdukken Harry vakte stor jubel. I det hele en forestilling der ungene ble med inn i den.

Stor stas

Det er ikke ofte foreldrene er innom klubben og desto større stas når de først kommer.

– Jeg har nylig begynt her på klubben, men det er fint å få med far så han ser hvor mye vi kan drive med her, sier Jonas Hansen.

– Klubben er et kjempetilbud og et flott alternativ til å bare drive gatelangs, sier far Vidar Hansen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere