RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vel blåst!


Dirignet Roar Magnussen oppfordret til gynging under konserten.
Dirignet Roar Magnussen oppfordret til gynging under konserten.
Nordre Skøyen Hovedgårds PromenadeOrkester hadde invitert Langhus Blæselag fra Ski til vårkonsert. Slikt blir det vakre toner av. Og litt gynging.

HØYENHALL: Det var gjestene fra Ski som slapp til først da de to korpsene holdt vårkonsert i Høyenhall skoles aula lørdag.

De to korpsene er av noenlunde samme støpning; her er det godt voksne mennesker som spiller sammen for å ha det kjekt, og som har pusset støvet av gamle instrumenter og musikkunnskap. Slikt blir det tøffe takter og festlige rytmer av.

Øl- og pølsejobber er vår spesialitet. Og oktoberfester, forteller dirigent Roar Magnussen fra Blæselaget.

Tradisjon

Nordre Skøyen Hovedgårds PromenadeOrkester har tradisjon for å invitere med seg andre korps til konsert, og denne gangen var det Langhus Blæselag som var invitert.

De serverte en god blanding av tradisjonell, tysk ompamusikk, folkemelodier, norske slagere og kunne til og med skilte med to urfremførelser, satt i pennen av korpsets egen Bjørn Myhre.

Etter pausen, der det ble servert vafler og tilbehør, var det vertskapets tur. Også de viste stor spilleglede mens de serverte alt fra jazz til folkeviser. Her kan publikum glede seg til vakre korpstoner i mai!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere