RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Veldedig hiphop


Timeout (bildet ) og L-One har dobbelpremiere på sine nye musikkvideoer i morgen kveld.
Timeout (bildet ) og L-One har dobbelpremiere på sine nye musikkvideoer i morgen kveld.
Up & Coming Records inviterer til real hiphop-aften på Café con Bar i morgen. Deler av inntektene går til bygging av skoler i Etiopia.

Vi er hypp på å samle inn penger til en god sak. Ideen kom fordi en jeg kjenner jobber for studentaksjonen i samarbeid med redd barna. Tidligere har jeg vært DJ og spilt gratis på studentaksjonen sitt afterparty. Sist samla de inn dødsmye penger, forteller Sebastian Emes aka FMC.

Sammen med Iver Aleksander Stamnes fra hiphop-gruppa Timeout, presenterer de dobbel musikkvideopremiere på Café con Bar i kveld. Og for hver øl som kjøpes, legger Up & Coming Recordsd på 5 kroner til redd barnas skolebyggingsprosjekt i Etiopia.

Det er bare å forvente mye av kvelden. Først blir det premiere på L-One sin nye video «Burning». Det er en slags klubbvideo med alle som har vært involvert.I tillegg vises den nye videoen til Timeout, «Good Go» for første gang. Det er en skikkelig godsommerlåt, sier Emes som i tillegg til å bidra med eget materiale også skal være DJ utover kvelden.

Alle de nevnte, samt Trigga X, skal holde hver sine minikonserter i hiphopens ånd. Når Emes snurrer plater senere på kvelden, lover han musikk fra alle sjangre.

Det bli en god blanding av elektro, hiphop, soul og rock, så alle hiphopglade mennesker som liker å danse til gode, gamle klassikere fra 80- og 90-tallet har god grunn til å ta turen innom, oppfordrer Emes.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere