RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Velg din terrasse


Vi forteller deg litt om Oslos takterrasser. ARKIVFOTO
Vi forteller deg litt om Oslos takterrasser. ARKIVFOTO
Usikker på hvilken takterasse du skal velge? Vi gir deg en aldri så liten brukerveiledning til de ulike alternativene i sentrum

OSLO SENTRUM:

ETOILE BAR:

Takterasse på toppen av Grand hotell i Karl Johans gate. Klientell: Mye businessfolk og norske, samt utenlandske hotellgjester. På kveldstid om sommeren kommer kommer også Oslofolk innom for å ta et glass og nyte utsikten. Alder: 30+

LES OGSÅ: Øl på Oslos tak

STRATOS:


Åpna i 2002 i 12 etasje på Youngstorget. Bygget er et funkisbygg fra 1935 med 260 kvadratmeter takterrasse. Var tidligere avholdscafé på 60-tallet. Klientell: Mix av folk fra øst og vest. Alder: 24+


EMIL&SAMUEL:

Takterrasse og resturant i toppetasjen på Steen & Strøm. Tar utgangspunkt i norsk kultur og tradisjon både hva gjelder profil og interiør. Klientell: På dagtid: en blanding av shoppinggjster og lunsjgjester fra bedrifter i nærområdet. På nattklubben i helgene: Voksent og urbant, blanding fra øst og vest. Pent kledd. Alder: 25+


CAFÉ CHRISTIANIA:

Ligger vis à vis Stortinget i Frimurerlosjens ærverdige bygning i Nedre Vollgate 19. Interiøret er Norges desidert største samling av landhandlerieffekter fra 1900 og frem til ca. 1960 årene. Klientell: Businessfolk og lunsjgjester, samt folk som kommer innom for en øl etter jobb. Ujålete. Alder: 35+


GRIMS GRENKA:

Designhotell i Kongens gate 5, med takterrase og lounge med solstoler i 6 etasje. Klientell: Business- og finansfolk, mer varierende i helgene. Pent kledd. Alder: 25/30 +

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere