RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Velg et annet sted å gå på ski


Med kretsmesterskap på ski i Holmenkollen i helgen anbefaler Oslo kommune ski-glade Oslo-borgere til å enten reise kollektivt, eller teste ut andre skiløyper i hovedstaden.
Med kretsmesterskap på ski i Holmenkollen i helgen anbefaler Oslo kommune ski-glade Oslo-borgere til å enten reise kollektivt, eller teste ut andre skiløyper i hovedstaden. Foto: ARKIVFOTO
Selveste ordfører Fabian Stang mener – av hensyn til deg – at det kan være lurt å legge skituren utenom Holmenkollen i helgen.

HOLMENKOLLEN: Ordfører Fabian Stang var selv til stede i Holmenkollen fredag formiddag, da han overrakte skianlegget til Ski-VM.

Men ikke nok med at arrangøren nå har overtatt anlegget, det arrangeres også kretsmesterskap i ski i helgen. Mesterskapet er også en test på det nye anlegget før Ski-SVM og i den forbindelse forventes det en god del trafikk til og med Holmenkollen.

I første omgang anbefaler kommunen både deltakere, heiagjenger og andre, som har planer om en tur til det nye nasjonalanlegget i helga om å la bilen stå.

– Reis kollektivt, er oppfordringen fra ordførerens kontor.

I tillegg oppfordres ski-glade Oslo-borgere til å teste ut andre løyper enn akkurat Holmenkollen i helgen. Årsaken er at med rundt tusen løpere, medfølgende team og publikum vil bli relativt fullt i Kollen.

Så oppfordringen fra kommunen er altså: Hva med å teste for eksempel Østmarka, Lillomarka, Maridalen eller Sørkeldalen?

Sjekk for øvrig føremeldingen fra Skiforeningen her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere