RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Velgerrekruttering på Margarinfabrikken


REKRUTTERING: Ordfører Fabian Stang hjelper Anna og Olivia med skotøyet. På spørsmål om han holder på med velgerrekruttering, svarer han med et smil; – Nei, så lenge skal jeg ikke holde på. Foto: Marte Kristiansen
REKRUTTERING: Ordfører Fabian Stang hjelper Anna og Olivia med skotøyet. På spørsmål om han holder på med velgerrekruttering, svarer han med et smil; – Nei, så lenge skal jeg ikke holde på. Foto: Marte Kristiansen Foto: Foto: Marte Kristiansen
Det er den perfekte barnehage som presenteres for bystyret under deres stopp på Margarinfabrikken på Bjølsen. Trafikken blir ikke nevnt.

BJØLSEN: – Mange foreldre var skeptiske til å begynne med. Men når de nå ser hvordan alt organiseres, og de vet at barna har trygge rammer her, har skepsisen forsvunnet, og folk er veldig fornøyde, sier leder for Margarinfabrikken barnehage, Line Brandt.

Mangfoldig tilbud

Bystyret vises rundt i det store bygget i puljer. Skryten sitter løst blant de ansatte, som forteller om baser, teatersal, gymsal, medietek og det aller helligste og absolutt mest populære – vannlekerommet.

– Her synes alle barna det er stas å være, sier en av de ansatte.

Velgerrekruttering

De to små jentene Anna og Olivia rekker ikke å komme seg ut før den store gruppen med voksne invaderer deres territorium i Margarinfabrikken.

De er skeptiske, men etter litt hjelp med å få på skoene fra selveste ordfører Fabian Stang, er alt greit og de løper ut for å leke.

Er dette velgerrekkruttering, spør en fra befaringsdelegasjonen.

– Nei, så lenge skal jeg ikke holde på, sier ordføreren med et smil.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere