RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her på Sjømannsskolen finner lanseringsfesten for Aktuell Historie 3 sted, tirsdag 9. november klokken 18.30. KLIKK PÅ BILDET FOR Å SE NESTE BILDE!
Her på Sjømannsskolen finner lanseringsfesten for Aktuell Historie 3 sted, tirsdag 9. november klokken 18.30. KLIKK PÅ BILDET FOR Å SE NESTE BILDE!

Velkommen til lanseringsfest!

Tirsdag 9. november klokken 18.30 braker det løs med lanseringsfest på Sjømannsskolen, og du er hjertelig invitert!

EKEBERG: Spalten Aktuell Historie er et av de kjæreste innslagene i Nordstrands Blads mandagsavis. Spaltist Gunnar Pedersen gir deg historiske godbiter fra lokalmiljøet, med historiske bilder, utdrag fra lokalavisen i tidligere tider, og mange andre kilder.

Gunnar Pedersens populære spalte er samlet i to bøker, og bok nummer tre er på vei. Som ved lanseringen av de to foregående bøkene, blir det lanseringsfest på Sjømannsskolen.

Flott underholdning

Det blir flere spennende talere, og god underholdning. Blant annet skal Egil Mikkelsen, direktør for Kulturhistorisk museum, kåsere om lokalhistoriens betydning.

Vår lokale sangerinne Kari Gjærum står for de musikalske innslagene, og vi vil også få høre litt om Sjømannsskolens historie.

Også Gunnar Pedersen selv vil si noen ord. Savner du Aktuell Historie-spalten i avisen du holder i hendene, er det fordi Pedersen er rekonvalesent etter sykdom akkurat nå. Men han regner med å være tilbake i spaltene om ikke lenge.

Rabatt på boken

Det er ingen påmelding, og alle er velkomne. Så klart får du også kjøpt boken til hyggelig pris.

Det er, akkurat som ved bok nummer to, Frie Fuglers Forlag ved Even Saugstad som står for utformingen av boken.

Som tidligere år er det parkeringsmuligheter mot avgift, og ellers stopper jo trikken rett utenfor Sjømannsskolen.

Velkommen!

 

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere