*Nettavisen* Nyheter.

Velkommen til oss i Rødstua

Frivillighetsentralen er flyttet fra Sportsplassen. Om tre uker blir det åpningsfest i Rødstua.

Ekeberg: - Mandag gikk hele flyttelasset vårt. Jeg var så heldig å få hjelp av Jens Treider i Eikabergtinget, forteller en glad leder Anne Solberg.

I flere år har hun ønsket å få disponere det lille røde huset midt på Ekebergsletta. Nå er drømmen oppfylt.

Det blir fint å få ett hus å forholde seg til hele året. Brukerne våre har slitt med å komme seg opp bakken til sommerhytta (vaffelhytta) på Brannfjell, og kontoret vårt har ligget litt bortgjemt i Bekkelagshuset. Nå blir vi lett synlig og lett tilgjengelig for alle, sier hun.

Solberg har brukt flere uker på oppussingen, og er nå i ferd med å innstallere seg på kontoret. Selve åpningsfesten finner sted i det lille husets egne kosestue tirsdag 14.november.

Suppe og vafler

Da blir det åpent hus med suppe og vafler hele dagen. Vi starter klokken 12.00 og stenger klokken 19.00. Jeg håper veldig mange av brukerne våre og de frivillige finner veien hit denne dagen. Eierne våre er også invitert og jeg håper bydelsdirektør Per Johannessen tar en tur innom. Jeg kan love at det blir underholdning, selv om jeg per i dag ikke helt har bestemt meg for hvem som skal stå for den, smiler hun. Frivillighetsentralen for Ekeberg og Bekkelaget har i dag mange brukere, men her er det plass til flere. Anne Solberg håper den nye beliggenheten skal gjøre sitt til at mange bokstavelig talt får "øynene opp" for det tilbudet hun og hennes medarbeidere tilbyr.

Vår dør er åpen for folk i alle aldre. Også unge mennesker trenger noen å slå av en prat med, sier hun.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.