RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Velkommen til Solemskogen

Velkommen skal du være til Solemskogen, kjære turgåer. Om du er ung eller gammel, har med familie eller går alene, er skogen her oppe et godt sted å søke rekreasjon for kropp og sjel. Slik vil vi at det skal fortsette å være!
Vi ønsker at du skal få gå din skitur her slik det passer deg. Du skal få lange ut om du vil, eller ta det rolig sammen med barna. Er du eldre, skal du føle deg trygg og rusle i det tempoet du ønsker. Det er dine rettigheter, dine muligheter for fine naturopplevelser og din trygghet i skiløypa vi arbeider for å sikre. Derfor går vi imot Kjelsås ILs planer om å overta turfolkets skiløype - og etter vår mening gjøre den om til en konkurransearena med konkurranser både på dagtid, i helger og kveldstid på hverdagene. Det er ønsket om et nytt sted for konkurranser og spesialtrening som ligger bak Kjelsås Langrenns planer om millioninvesteringer - til "Norges største kunstsnøløype" - på Solemskogen. Men ny løypetrasé ønsker de ikke å lage. De vil i stedet overta den eneste løypa ut fra Soelmskogen, den som turfolk har brukt i 100 år!
Konkurranser og organisert konkurransetrening i vanlige folks turløype, i din og min turløype, er galskap. Det blir bare konflikter og farefulle situasjoner ut av slikt. Skilt merket med "løypa stengt p.g.a. konkurranse" tror vi fort kan bli resultatet.
Men vi vil ikke at noen skal utestenge deg og meg fra muligheten til å komme oss ut i naturen. I Norge står retten til å ferdes fritt i naturen sterkt. Ikke noe idrettslag skal få ta fra oss denne retten bare fordi de kan bla opp med noen millioner.


Jan Wurtzel
Solemskogen

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere