RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vellykket elevforestilling


Rahel i 10. klasse fremførte sin versjon av låten "With you" sammen med Pernille på gitar og Mari på bratsj.
Rahel i 10. klasse fremførte sin versjon av låten "With you" sammen med Pernille på gitar og Mari på bratsj.
Tradisjonen tro var det elevforestilling på Hovseter skole sist uke med både sang, dans og spill. Og deltagerne, de imponerte både medelever, foreldre og lærere.

HOVSETER: Tirsdag hadde vi forestilling for skolens elever, onsdag var det foreldre og foresatte som fikk muligheten, og i dag er det altså neste års 8. klassinger som sitter blant publikum, forteller kontaktlærerne Helle Kristin Gulestøl og Per Edvard Valø.

Audition

Samlingssalen var fylt til randen da Hovseter skoles kor inntok scenen. Og da sangen Grease ljomet utover salen ble stemningen raskt satt.

Vi pleier alltid å starte med en audition før jul hvor mange melder seg på og blir tatt ut til forestillingen. De vi vet har talent, men kanskje er litt beskjedne, forsøker vi så å få med rett over jul. Vi er veldig opptatt av at alle som har noe spennende å by på skal få lov til å prøve seg, og må vi lete litt ekstra, ja så gjør vi gjerne det, forteller Valø.

Mange talenter

Med både klarinett, pianospill, solosang, indisk dans og tverrfløyte imponerer elevene tydelige samtlige fremmøtte. Og i salen finnes det muligens flere talenter som får muligheten neste år.

Det er ofte slik at de nyeste synes det er fint å sitte i salen og se på i første omgang og så kanskje prøve seg neste gang. Og da håper vi selvfølgelig de stiller på audition, sier Valø.

Gleder seg

Han opplyser at de allerede har fått flere positive tilbakemeldinger etter å ha vist forestillingen for foreldre og foresatte.

De som oss synes det er interessant å se hvor mange ulike talenter denne skolen har å by på og i denne forestillingen får man jo litt av alt. Elevene synes også at dette er et morsomt arrangement og mange gleder seg virkelig til å stå på scenen, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere