*Nettavisen* Nyheter.

Vellykket folkefest

En vellykket folkefest er over og VM-komitéen er strålende fornøyd.

OSLO: – Vi er kjempefornøyde med arrangementet og det vi sitter igjen med, forteller Horn Hynne, PR- og informasjonsansvarlig i SKI-VM 2011 med stor glede til dittOslo.

SKI-VM 2011 hadde tre hovedmål for arrangementet og det har de klart:

– Vi hadde som mål å skape en folkefest og det klarte vi. I tillegg var de sportslige forholdene også et mål der løypene skulle være perfekt preppet. Alt skulle være lagt opp best mulig for utøverne med blant annet god mat og transport. Det har vi også klart. Og det siste målet var at utøverne skulle føle seg som rockestjerner. Det har vi virkelig klart, forteller Horn Hynne engasjerende.

Takker publikum

For Horn Hynne er det stor glede rundt erfaringen de sitter igjen med.

– Vi er veldig fornøyd med den enorme interessen publikum har vist. De har ikke bare vært fornøyd og positive, men også tålmodige. Politiet takket publikum, og det gjør også vi.

Utfordringer

Den største utfordringen ifølge henne var lørdagens kaos med Ruter, men alt i alt roses trafikkselskapet for den jobben de har gjort:

– Bortsett fra lørdagens kaos med kollektivtrafikken, har det gått veldig bra.Ruter har gjort en fantastisk jobb med tanke på hvor mange som ikke hadde billett til Kollen, men likevel dro oppover.

Horn Hynne kan fortelle dittOslo at det ikke er rapportert om hverken hærverk, eller andre fysiske skader enn lettere brudd og forstuinger.

Lørdagen var det en vill fest i marka med nærmere 35 000 mennesker, men der også gikk det relativt rolig for seg:

– Det var en slosskamp, men den fikk polititet raskt stoppet. Bortsett fra det så var det kjempestemning. Det ble jo en fantastisk avslutning når solen endelig tittet frem!

Evaluering

I de neste dagene ventes et stort opprydningsarbeid og ikke minst en evaluering av arrangementet.

– Nå skal vi få ryddet opp, satt oss ned og få evaluert og sendt avgårde rapporteringer. Alt i alt er dette en vellykket folkefest, avslutter hun.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag