*Nettavisen* Nyheter.

Vellykket gradering

Werner Lindgård (t.v.) og Ken Hagen Olsen fikk begge hver sin nye grad under graderingen hos Keum Gang.

Keum Gang St. Hanshaugen har nå en master med 5. grad svart belte.

ST. HANSHAUGEN: Master Werner Lindgård tok med seg en stor gjeng med taekwondoutøvere og foreldre over til Vestlandet for å delta på Keum Gang Norge sin årlige sommerleir. Der klarte Lindgård selv å gradere seg frem til en ny grad.

Klarte svart

Leiren startet med nettopp graderingen. Der graderte Lindgård seg opp til 5. grad svart belte, og er dermed fire hakk unna toppgraden.

Gjengen på St. Hanshaugen fikk også en ny mann med svart belte. Det var Ken Hagen Olsen, som nå er klubbens fjerde mann med den «beste» fargen.

God trener

Etter graderingen startet treningsleiren, der treningene var lagt opp som workshops, og utøverne kunne selv velge å trene forskjellige deler av taekwondo; tradisjonelt, konkurranse eller selvforsvar. I tillegg kunne de høyest graderte få være med på egne instruktørtreninger. Konkurranseutøverne fra Oslo fikk trene sammen med laget fra Nesttun, som har noen av Norges beste konkurranseutøvere.

Til å trene seg hadde de Michael Jørgensen, som i tillegg til å være master innen taekwondo, har stillingen som sjef for alle tekniske grener i Olympiatoppen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.