RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vellykket kulturmønstring


Skullerudgutta Aidin & Sebbe opptrådte med rap under UKM Østensjø.
Skullerudgutta Aidin & Sebbe opptrådte med rap under UKM Østensjø. Foto: Foto: Privat
Over 400 mennesker tok turen innom UKM Østensjø for å se bydelens ungdom utfolde seg.

ØSTENSJØ: UKM Østensjø gikk av stabelen fredag 11. mars i Abildsø Fellesskapshus.

65 deltagere

– Med 65 deltagere på scenen, i salen og innenfor kunstfeltet ble dette en kveld spekket med masse god underholdning og fullt trøkk, forteller Mia Bell på vegne av UKM Østensjø.

– Ungdommene viste nok en gang at dette har de peil på! Vi hadde mange sjangere representert i år; rock, hip hop, rap, ballade, gothic sludge, singer/songwriter, classic rock, country pop, Råkk & Råll boggie og dans, sier Bell.

Blant kunstinnslagene var det blant annet selvportrett, blyanttegninger, bildeserie til minne om Benjamin Hermansen, masker og til og med slipskunst!

Mangfold

Bydelens avdelingsleder for barn og kultur, Tommy Grotterød, fikk æren av å åpne kulturmønstringen, med en tale om barn og unge, kultur og mangfold.

Fullt hus og flinke folk

– Over 400 tok turen innom for å få med seg mønstringa, sier Mia Bell fornøyd.

– Mange ungdommer kom for å ”backe opp” vennene sine som sto på scenen eller hadde kunstinnslag. Men også foreldre, søsken og andre kom for å se på denne kvelden, sier Bell.

Hun roser alle deltagerne, konferansierene Julie Andrea Rustad og Martin Grøtting, gjesteartister og alle hjelpeungdommene for innsatsen.

– Alle gjorde en fenomenal innsats og nå ønsker vi de som gikk videre lykke til på fylkesmønstringa!

Kulturpris

Under kulturmønstringen ble også Ungdommens Kulturpris delt ut. Som tidligere omtalt i Nordstrands Blad gikk den i år til det bølerbaserte bandet Blue Basement.

– De mottok en sjekk på hele 10.000 kroner fra Ungdomsrådet. Selv om bandet sto uten sanger denne dagen, ga de oss alle en flott musikkopplevelse etter å ha mottatt prisen, forteller Bell.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere