*Nettavisen* Nyheter.

Venner med sangstemmer

Vennene Pia Tjelta og Julius Winger synger i Beat for Beat fredag.

Skuespiller Pia Tjelta og musiker Julius Winger er gode venner. Fredag synger de på samme lag i Beat for Beat på NRK.

Ingen misforståelser

Det populære sangprogrammet "Beat for Beat" har hatt besøk av utallige musikere, kjendiser og andre sangtalenter. Denne fredagen skal en av norges mest kjente og vakreste skuespillere i ilden. Hun har med seg musikervennen Julius Winger, som tidligere i år ga ut platen "Kjærlighet og andre misforståelser".

På platen, som fikk gode kritikker, gjør han en duett med Kari Diesen d.y. og låta er selvfølgelig "På hovedøen", udødeliggjort av Karis mor med samme navn.

- Jeg har alltid drømt om å gjøre en sånn gammel klassiker, sa Julius i forbindelse med utgivelsen.

Duett

Pia, som bor på St. Hanshaugen, er kanskje mest kjent for sine prestasjoner på det hvite lerrettet, men hun har mye sangerfaring, både fra band og kor, dessuten er hun i god gang med nyoppsetningen av Les Miserables og har nok fått brynet stemmebåndene i den forbindelse også.

I følge Nrk's hjemmesider får vi høre Pia og Julius synge duett både på "hovedøen" og andre låter. Dessuten lover kanalen at frognergutten synger Sting-låter som en gud, og da er det vel klart for en smak av det også.

- Jeg har alltid hatt lyst til å være med i Beat for Beat, og tror det blir kjempegøy, sier Julius til Lokalavisen Frogner.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.