RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Venstre inviterer til trikketur på søndag


 
 
Ola Elvestuen og Odd Einar Dørum er bare noen av sentrale politikere fra Venstre som byr på trikketur med kaffe og kaker, samt den gode samtalen.

ULLERN: Søndag 9. november klokken 13.00, inviterer Ullern Venstre alle interesserte, medlemmer og andre nysgjerrige til politisk trikketur fra trikkesløyfa på Skøyen, ved Hovfaret 3. Turen går til Grefsen med retur til Hovfaret.

Her kan hvem som helst komme og bli med for å snakke og diskutere med lokale og sentrale politikere fra Venstre. Det vil være alt fra politikere fra bydelsutvalg og bystyre, som for eksempel Odd Einar Dørum til stortingspolitikere som Ola Elvestuen.

Les også: Skøyen i støpeskjeen

Venstre mener at trikken representerer et godt møtested, samtidig som det er et effektivt transportmiddel. Partiet inviterer til kaffe og kaker og håper samtidig at passasjerene vil benytte anledningen til gode samtaler og spontane møter med politikerne.Dette tror Ullern Venstre kan gi gode og fruktbare innspill til lokale prosesser og ikke minst Oslo Venstres program.

Les også: Dørum i hissig debatt om Skøyen

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere