Venstre vil ha svar om Ullevål

Det er usikkerhet om hvorvidt det er plass på Ullevål skole til alle elevene som sokner dit til høsten. Arkivfoto

Det er usikkerhet om hvorvidt det er plass på Ullevål skole til alle elevene som sokner dit til høsten. Arkivfoto Foto: Arkivfoto: Karl Andreas Kjelstrup

Det er ikke noe nytt at Ullevål barneskole er stappfull, og nå ber Venstre byråden redegjøre for status knyttet til kapasitetsutfordringene.

ULLEVÅL: – Ullevål skole er jo sprengt, og det er planlagt midlertidige tiltak for å kunne tilby plass til alle elever som sokner til skolen – nå til høsten 2010. I den anledning har Venstres bystyregruppe nå bedt byrådet redegjøre for status knyttet til arbeidet med å løse kapasitetsutfordringene ved Ullevål skole. Både på kort og lang sikt. Videre har vi bedt byrådet om å orientere hvorvidt midlertidige tiltak vil være på plass til skolestart i august i år, forteller Kjell Veivåg (V) – også nestleder av bystyrets kultur- og utdanningskomité.

– Vi har lenge visst at Ullevål skole er overfylt og at det derfor er nødvendig med tilleggsarealer til høsten. Når vi reiser spørsmålet nå, er det fordi vi har fått bekymringsmeldinger fra nærmiljøet. Det er usikkerhet om hvorvidt det vil være tilstrekkelig med plass klar til de elevene som kommer. Nå har byrådet en mulighet for å fjerne disse bekymringene ved å forsikre om at alt vil være klart til skolestart, sier Veivåg.

LES OGSÅ OM DETTE ULLEVÅL SKOLE:
Kjell Veivåg: - Flyttet ikke på et komma i skolebehovsplanen
Skoleutbygging i Ullevålsalleen 43: Politisk ja ergrer naboer
- Nå har vi sjansen!
Berg vgs. kan bli grunnskole

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag