RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Venstre vil også ha barnehage i Trollvasshytta


Venstres Terje Bjøro.
Venstres Terje Bjøro.
I dagens utgave av Ullern Avis Akersposten kunne det se ut som at Venstre var i mot å bruke Trollvasshytta som Barnehage, men Venstre fremmet et eget forslag om dette.

RØA: Venstre stod fast ved dette forslaget da saken var oppe til behandling i bydelsutvalget. Et omforent forslag mellom Høyre og Arbeiderpartiet ble vedtatt av alle andre stemmer enn Venstres. Venstre hadde altså sitt eget forslag om barnehage i Trollvasshytta.

Terje Bjøro i Venstre mente de var først ute med forslaget, og at Høyres fremgangsmåte var uryddig. Han stemte derfor kun på sitt eget forslag.

Følgende forslag ble fremmet av Venstre: Bydelsdirektøren bes umiddelbart ta kontakt med Omsorgsbygg og anbefale kjøp av Trollvasshytta med henblikk på å realisere en skogsbarnehave / naturbarnehave i Rødkleivfaret 1. Eiendommen anses å være meget godt egnet til et slikt formål og barnehave her vil være meget gunstig med tanke på den betydelige boligutbyggingen som har funnet sted i Voksenåsen. Eiendommen er for øvrig beliggende meget nær Lillevann stasjon.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere