RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Venter 80.000 til den nesten bilfrie markedsdagen


Bogstadveien Næringsforenings leder, Andreas Melander, og markedsssjef Kåre Nesset hos Bertel O Steen Autostern AS, ønsker velkommen til markedsdag lørdag 8. september.
Bogstadveien Næringsforenings leder, Andreas Melander, og markedsssjef Kåre Nesset hos Bertel O Steen Autostern AS, ønsker velkommen til markedsdag lørdag 8. september.
Lørdagens markedsdag i Bogstadveien har flere butikktilbud enn tidligere, dessuten stiller bilgiganten Mercedes ut flere av sine nye modeller under den (ellers) bilfrie dagen.

Majorstuen: Som vanlig på markedsdagen i Norges største handlegate flytter butikkene ut i gaten, biltrafikken blir omdirigert og shoppingglade mennesker fra hele Oslo kommer på besøk. Lørdag 8. september forvandles Bogstadveien og Hegdehaugsveien til en lang festgate og næringsforeningens leder Andreas Melander er stolt av igjen å vise gaten fra sin beste side.

Vi gleder oss selvfølgelig til ny markedsdag, og i år er det ennå flere butikker som deltar enn i fjor, sier han.


Mercedes parkerer

Mercedes-Benz Norge og Oslos store Mercedes-forhandler Bertel O. Steen AutoStern AS, har inngått samarbeidsavtale med Bogstadveien Næringsforening. Forhandleren er på plass med både Mercedes-modeller og den miljøvennlige Smart-bilen.

Vi har bilbransjens bredeste modellutvalg og ser Bogstadveien som en ny og spennende eksponeringsarena, med mange av de samme merkevareverdiene som vi har, sier personbildirektør Johnny Danielsen i Mercedes Norge og markedssjef Kåre Nesset hos Bertel O Steen Autostern AS. Bilstanden skal settes opp midt i gaten utenfor Gunnar Øye, ved Valkyrien plass.

- Næringsforeningen er selvfølgelig veldig stolte over å få verdens mest berømte bilmerkevare til Bogstadveien. Selv om vi etter hvert har blitt Norges mest profilerte handlegate med en enorm trafikk, er det en fjær i hatten at vi nå innleder samarbeid med Mercedes-Benz Norge, sier Andreas Melander.


Nye butikker

Tidligere år har Næringsforeningen leid inn underholdning utenfra, men de siste årene har markedsdagen vokst seg så stor at foreningslederen mener det blir overflødig.

Vi regner med rundt 80.000 besøkende, og vi har så mye som foregår, at det blir kollisjon med mer underholdning enn den vi lager selv. Butikkene står for mye, stands, forskjellige uteserveringer, grilling, konkurranser, og dessuten stiller Sats og Baker Hansen med dans og musikk. Hovedbudskapet er som alle år, gode tilbud hele dagen, sier Melander. Han tror årets markedsdag blir rekordstor.

I tillegg til de etablerte butikkene, har vi fått 20-25 nye butikker i gaten siste året. De fleste er blitt medlemmer i foreningen og nesten alle stiller ut varene sine på markedsdagen. Både i hovedgaten og i sidegatene vil det bugne av spennende tilbud, så det er bare å ta på shoppingsmilet og delta på festen, sier næringsforeningslederen og ønsker velkommen til en dag i kredittkortets tegn.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere