RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Venter på kryssvedtak

Bymiljøetaten (BYM) vil ikke inngå en avtale før kryssløsning er valgt. Saken ligger nå hos Plan- og bygningsetaten.

SENTRUM: – Bymiljøetaten har bedt Byrådsavdeling for miljø og samferdsel om å få avvente forhandlingene om en utbyggingsavtale inntil detaljreguleringen av krysset er behandlet i bystyret og man har kommet frem til en omforent løsning av krysset. Det foreligger i dag forslag om tre ulike alternativer. Noe av uenigheten går på tilretteleggelse for sykkel, noe vi i tråd med politiske føringer ønsker å få til også i forhold til Sæterkrysset, sier kommunikasjonsrådgiver Leif-Arne Kristiansen i BYM.

Til påstandene om næringsfiendtlig saksbehandling svarer Kristiansen: – Vi har vært i kontakt med de ulike partene på Sæter siden 2005 i forhold til oppfølging av reguleringsplanen fra 2004. For øvrig ønsker vi ikke å gå inn på noen vurderinger av deres opplevelse av denne prosessen.

BYM vektlegger trafikksikkerhet, miljøhensyn og fremkommelighet for buss når de skal innstille på kryssløsning. Forslag til detaljregulering er sendt fra BYM til Plan- og bygningsetaten (PBE), som så vil oversende denne til Rådhuset for politisk behandling.

PBE sier saken fortsatt er til behandling og at de regner med å oversende den i løpet av februar.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere