*Nettavisen* Nyheter.

Venter på ny barnehage

Vårveien barnehage skulle vært innflyttingsklar i november. Så var det snakk om april. Nå håper man å være på plass i løpet av høsten.

SIMENSBRÅTEN: For et par uker siden startet arbeidet på tomten til den tidligere barneparken, akkurat der hvor bussen snur ved Ekeberg skole. Gjennom høye nettinggjerder kan barnehagens fremtidige brukere nå iaktta anleggsarbeidere og gravemaskiner.

På tre steder

Sist uke traff vi styrer Marit Bentsborg og assistent Remi Nyvoll som var på en liten rekognoseringstur sammen med fem av barna. De gleder seg alle til de nye lokalene.
Ja, det skal bli godt å samle barn og ansatte under ett tak. Nå er vi fordelt på tre steder i midlertidige lokaler. Noen er på Ljabruhjemmet, noen i Rødstua og noen på SEM-huset. Ingen optimal situasjon, alle går og venter og noen foreldre er utålmodige. Men, jeg må si det går ganske greit. Jeg prøver å ikke stresse med tanken på når barnehagen blir ferdig, sier Bentsborg.
Hun velger å fokusere på det positive der hun pendler mellom de tre stedene.

Trygge barn

Jeg tenker på å gjøre det beste for de 78 ungene våre. Trygge barn er det viktigste av alt. I de provisoriske lokalene har vi også klart å samkjøre nitten ansatte i de seks avdelingene. Vi er enige om hva barnehagen skal stå for og hvordan den skal drives, forteller hun.
Det blir et godt tilrettelagt pedagogisk tilbud. Vi kommer til å være mye ute, det sier seg jo selv når vi har Brannfjell og Ekebergsletta rett utenfor døren.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag