RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Venter på politiet


Lokalavisen Groruddalen skrev i avisen 10. januar at politiet må vente på arkeologiske utgravinger før det kan bygges helikopterbase.
Lokalavisen Groruddalen skrev i avisen 10. januar at politiet må vente på arkeologiske utgravinger før det kan bygges helikopterbase.
Søknad om omregulering av tomta på Nyland skulle vært sendt til behandling i Plan- og bygningsetaten før jul. Det har ennå ikke skjedd.

NYLAND: Før debatten om den nye basen for politiets helikoptertjeneste og beredskapsstyrke kan settes i gang i bystyret, skal saken behandles internt i Plan- og bygningsetaten (PBE). Per dags dato har saken ikke blitt sendt fra tiltakshaver Rom Eiendom.

Vi har hatt et møte i november i fjor da planinitiativet ble tatt opp. Det som nå gjenstår er at tiltakshaveren oversender oss saken til behandling, sier informasjonsrådgiver Jan Atle Larsen i PBE.

Etaten kommer til å purre på tiltakshaveren i løpet av de nærmeste dagene.

Ingen forsinkelse

Tiltakshaveren Rom Eiendom opplyser at grunnen til at saken ennå ikke er oversendt til ligger i noen opplysninger som politiet skulle anskaffe.

Dette kommer ikke til å medføre noen forsinkelser i forhold til planen, opplyser prosjektleder i Rom Eiendom.

Det er en del spørsmål som vi må svare på, og for å kunne gjøre det må vi ha opplysninger fra politiet. Så snart vi har fått det, kommer vi til å sende saken til behandling, sier prosjektleder Kjersti Eios Haugstad til Lokalavisen Groruddalen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere