RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Venter på politikerne

Nordseter Pensjonist- forening har innkalt lokalpolitikere til bussmøte i morgen formiddag. Det er usikkert om de kommer.

Nordseter: Medlemsmøtet skal handle om den nylige nedleggelsen av servicebuss 75 S til blant annet Sæter og Lambertseter sykehjem. Vi har utfordret representanter for hvert enkelt parti til å svare på hvordan de tenker å løse transportproblemet for eldre og funksjonshemmede i Bydel Nordstrand, sier Reidar Rasch, foreningens leder.

Men jeg vet ikke hvor mange som stiller opp. Brevet ble sendt for to uker siden, men per i dag (fredag 1. september) har kun Ulf Stigen (Frp) og Steinar lende (Ap) gitt lyd fra seg.På grunn av jobb er de begge forhindret fra å komme på et formiddagsmøte. Jeg er skuffet over at de andre ikke har svart på vår henvendelse, sier han.

Håper på ja

Rasch er imidlertid meget glad over at servicebussen skal opp som et eget punkt under det ordinære bydelsutvalgsmøtet torsdag 14. september.

Der vil vi jo få høre hva politikerne mener. Jeg håper de sier ja til bydelsdirektørens forslag til vedtak: "Oslo Sporveier bes å vurdere en omlegging til ny trasé for linje 75. Spesielt bes det om å ta hensyn til bydelens innspill og vurdere en utvidelse av servicelinjen". Jeg er meget glad for at den nye bydelsdirektøren, Per Johannessen, har tatt et så raskt og godt grep om denne saken. Han kommer forøvrig for å hilse på oss på vårt neste møte 3. oktober.

Morgensdagens medlemsmøte på Nordseter gård starter klokken 11.00.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere