RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Valentourettes kommer til Rockefeller førstkommende lørdag.
Valentourettes kommer til Rockefeller førstkommende lørdag.

Ventetida er (allerede) over

Mange fans måtte gå skuffa hjem da konserten med Valentourettes ble utsolgt i desember. Det finnes imidlertid lys i tunnellen - lørdag blir det ekstrakonsert på Rockefeller!

SENTRUM: At vinteren har kommet til hovedstaden hersker det vel liten tvil om. En ekstra bonus er altså at selveste Valentourettes kliner til med en overraskelseskonsert til glede for fans og blodfans førstkommende lørdag.

I Jokkes ånd

Gruppa er viden kjent for å levere herlige versjoner av Joachim «Jokke» Nielsens låter. Kanskje ikke så rart, da majoriteten av gruppas medlemmer også spilte sammen med tidligere nevnte rockelegende i bandene «Jokke & Valentinerne» og «Jokke med Tourettes» mens han fortsatt var i live. Jokke døde dessverre i oktober 2000.

Valentourettes består i dag av Tarjei Foshaug (vokal), Petter Baarli (gitar), Petter Pogo (Bass) og Kula (Trommer).

Mange er kanskje litt blakke etter jula, og i den anledning har Lokalavisen koselige nyheter. Vi gir nemlig bort billetter til to heldige vinnere.

Bli med på konkurransen her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere