RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ventetida er over


Marius viser stolt frem heltens klær.
Marius viser stolt frem heltens klær.
Marius Wærhaug Madsen fra Sagene ofrer alt for sitt store idol. Nå drar han til London to ganger for å se sitt store idol.

SAGENE: Det var en drøm som gikk i oppfyllelse. Jeg har ventet i 10 år på dette og trodde faktisk at jeg aldri skulle få oppleve dette, sier 21-åringen.

Digget han i barnehagen

Marius Wærhaug Madsens første møte med den verdensberømte popartisten var når han gikk i barnehagen.

Jeg husker godt at alle vi ungene digget han og at vi samlet oss foran radioen på Bjølsenhellinga barnehage for å danse til låtene hans. Det var mitt aller første møte med kongen innen pop, sier han.

Men etter hvert så dabbet interessen og han hørte på annen musikk i oppveksten.

Det var først i 2000 jeg fikk øyne og øre opp for han. Da hørte jeg noen sanger av han og det gikk opp et lys for meg; Det er jo han som kan dette. Sangene var helt fantastiske og jeg hørte på låtene gang på gang. Jeg gikk aldri lei. Derfor kjøpte jeg likegodt alle albumene hans, sier han.

Videre forteller han at han i sju-åtte år hørte konsekvent på en Michael Jackson plate hver eneste dag.

Jeg var helt solgt. Men det har roet seg litt nå da. Men jeg hører på minst en sang hver eneste dag, sier Marius.

Nærkontakt med helten

Da Michael Jackson annonserte comebacket var det full jubel på Sagene. Sammen med millioner av andre fans verden over satt han parat foran pcen da billettene ble lagt ut.

Jeg sov ikke mange timene den natten. Fra klokken sju satt jeg foran datamaskinen og var logget inn på tre nettlesere. Men trafikken var altfor stor og det var helt umulig å nå gjennom. Til slutt fikk jeg billetter, helt bakerst i salen. Dette takket jeg først nei til, men måtte til slutt takke ja etter flere forsøk. Så dermed var tre billetter til meg, min bror og mor sikret, sier han.

Men så skjedde det noe viktig. Michael Jackson annonserte en hel del ekstrakonserter og Marius hadde en billett til han kunne bestille.

Her prøvde jeg på flere konserter, før jeg endelig fikk napp på fremste rad i konsert nummer 22. Dermed får jeg se helten min live helt fremst. Stort, sier han.

- Hvilke forventinger har du til konsertene?

Jeg har store forventinger. Jeg håper han synger mer live enn det han gjorde under History-turneen. Han fikk litt kritikk etter den turneen siden han ikke sang mye live. Dette tror jeg han har tatt til seg og når han først gjør comeback, så gjør han det med stil, sier Marius.

Syr egne klær

Marius forteller også han hadde mulighet til å se Michael Jackson på Valle Hovin i forbindelse med Thriller-turneen i 1997.

Moren min spurte om jeg ville være med. Men jeg takket nei. Jeg var jo ikke fan på den tiden. I 2000 innså jeg hva jeg hadde gjort og ble skikkelig sur på meg selv. Det er jo en av tidenes største turné, sier han.

Marius forteller videre at han har alt av offisielle Michael Jackson produkter og at han i tillegg hadde en egen nettside hvor han solgte konserter av popkongen.

Jeg har 60 VHS konserter med unike Michal Jacksom konserter og det må være Norges største videosamling. Som 16-åring distribuerte jeg dette via min nettside. Jeg brukte utrolig mye tid på dette, men alt i alt så tjente jeg i underkant av 3000 kroner på dette. Så jeg gjorde det ikke for penga for å si det sånn.

Marius forteller også at Michael Jackson har påvirket klesstilen hans.

Jeg har mye klær som er både offisielle og uoffisielle. Jeg har lagd mange klær selv. For tiden holder jeg på å lage en hanske som skal ha samme krystaller som de Michal Jackson har. I tillegg så må jeg tenke på hvilket antrekk jeg skal ha på meg under konsertene. Her regner jeg med å sy en egen drakt for anledningen, avslutter han.

Du kan lese alt om Marius sin opplevelse på dinlokalavis.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere