RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Verden rundt på Grorud

Sangkoret VOX tar med publikum verden rundt med sin sang når de søndag har konsert på Grorud samfunnshus.

Grorud: Konserten Sangkoret VOX presenterer søndag er verken veldig stor eller veldig høytidelig. Reportoaret er imidlertid bredt og verdensomfattende. På programmet står både russisk sang og tsjekkisk polka, i tillegg til sang fra områder som Latin-Amerika, Sverige, Irland, USA og Frankrike. Passende nok har konserten fått navnet "Over alle grenser".
Det blir en blanding av lystig sang og ting som er litt mer i tiden, forklarer Margunn Framnes i Sangkoret VOX. Hun beskriver søndagens reportoar som forskjellig og sammensatt og håper dette er en blanding som vil falle i smak hos de fleste.
Vi håper å skape en hyggekveld for Groruddalens befolkning, sier Framnes.
For alle
Sangkoret VOX håper at det varierte reportoaret vil gjøre konserten til noe som kan passe for musikkinteresserte i alle aldre.
Dette er en kafékonsert, som vi holder i Grorud Samfunnshus. Vi er glade for å gi noen lokale kulturtilbud, som et alternativ til alt det som skjer i sentrum, sier Margunn Framnes. Hun håper mange av Groruddalens innbyggere finner veien til Grorud samfunnshus søndag.
De som kommer vil ikke bare få oppleve Sangkoret VOX. Koret har nemlig med seg musikere som til sammen behersker en rekke instrumenter. Skal man reise verden rundt i musikk, trenger man nemlig også instrumenter av mange slag. På søndag blir det både gitar, trommer, piano og trekkspill.
Konserten "Over alle grenser" begynner klokken 18 kommende søndag. Billettene koster 100 kroner for voksne og 80 for pensjonister. Et eventuelt overskudd vil gå til veldedige formål i regi av Flyktningerådet.

Vi håper å skape en hyggekveld for Groruddalens befolkning
Margunn Framnes

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere