RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Verdens beste kickboksere


Thea Næss og Andreas Løpdrup kunne juble for hver sin VM-tittel på Sentrum Scene. FOTO: PRIVAT
Thea Næss og Andreas Løpdrup kunne juble for hver sin VM-tittel på Sentrum Scene. FOTO: PRIVAT
Fighter-utøverne Thea Næss og Andreas Lødrup sikret seg i helga hver sin profftittel i kickboksing.

SENTRUM: I Fight Club Pro – som ble arrangert på Sentrum Scene – var både Thea og Andreas best. Dermed sikret Fighter-duoen deres første VM-tittel i proff – ett år etter de begge ble europamestere på samme nivå.

– Det var veldig stas å vinne. Morsomt at det også skjedde på hjemmebane, og det var virkelig bra stemning under kampen, sier Thea.

Ny motstander

Thea har gått fra triumf til triumf i ringen de siste årene, og med helgens tittel er det nå Fighter-jenta alle vil slå.

– Jeg vant amatør-VM i november, og da sikret jeg meg retten til en proffkamp. Hun som hadde tittelen var plutselig skadet, så jeg fikk en ny motstander. Jeg visste ikke så mye om henne på forhånd, men jeg klarte å vinne kampen på poeng, sier Thea som slo italienske Barbara Pazzoli.

Les også: Thea tok gull i Bulgaria

Fortsatt sulten

I proff er kampene over seks runder, noe som er en tøff påkjenning for utøverne. Andreas Lødrup slapp unna med litt færre runder; han knocket nemlig ut tyrkiske Alpay Kir i fjerde runde.

Thea og Andreas kan nå glede seg over VM-tittelen, men snart kommer utfordringene om nye tittelkamper.

– Det er vel i alle fall én slik kamp i året, men det kan også komme utfordringer før det. Mange tror jeg er mett nås om jeg har vunnet så mye, men jeg har bare enda mer lyst til å fortsette. Det er stadig nye utfordringer, sier Thea Næss.

 

Les flere sportsnyheter på dittOslo.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere