Verdens beste Nav-kontor

Shagana Rajendram (17) og Dhaksshaginiy Rajalingam (15) skapte god stemning med indisk folkedans.

Shagana Rajendram (17) og Dhaksshaginiy Rajalingam (15) skapte god stemning med indisk folkedans.

Nav på Furuset inviterte til åpningsfest.

Ble hedret: Prosjektlederne ved Nav Alna, Bjørg Torill Madsen og Lena Lind, ble hedret en rekke ganger under åpningsfesten. Her sammen med leder av Bydelsutvalget Knut Røli (AP).

FURUSET: Arbeids- og velferdsforvaltningens (Nav) nye kontor i bydel Alna åpnet for to uker siden. Men det var på fredag i forrige uke at de fant plass til åpningsfesten.

Leder av Bydelsutvalget Knut Røli (AP) holdt åpningstalen og fikk æren av klippe snora sammen med Rolf Erik Johansen (SV).

Store ambisjoner

Bydelsdirektøren Erik Kjeldstadli la deretter lista skyhøyt for det ferske kontoret, som holder til i helt nye og trendy lokaler i bydelshuset ovenfor Furuset senter.

Dette skal bli det beste Nav-kontoret i verden, sa bydelsdirektøren, med glimt i øyet, i en positiv tale fredag morgen.

Endelig

Prosjektlederne, Bjørg Torill Madsen og Lena Lind, har i de siste ukene og månedene jobbet hardt for å få alt klart til åpningen. Under festen ble de hedret fra alle hold.

Det er godt å endelig være i mål. Vi har jobbet hardt med både ombygging, kursing og det å bli kjent med de ansatte. Nå vil vi videreutvikle kontoret, sier Bjørg Torill Madsen fornøyd til Lokalavisen Groruddalen.

Nav-kontoret på Furuset er Groruddalens største med 127 ansatte.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Nyheter

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag