*Nettavisen* Nyheter.

Verdens tynneste

TYNT: Kanskje det slankeste, vanntette kamera av alle?

Hvis du tror at denne vinteren noen gang tar slutt, har Sony en syltynn nyhet for deg.

AKAM.NO: Drømmer du om sol og sommer og strand, eller liker du deg bedre i skogen i all slags vær? I så fall har aldri utvalget av små lommekameraer beregnet på ditt bruk vært større. Men en stor produsent har manglet i dette segmentet, og det er Sony.

Nå har de gjort noe med det, og lansert Cyber-shot DSC-TX5 – en ganske lekker modell i den stilfulle T-serien, som er vanntett til 3 meter og tåler fall fra 1,5m.

Det er med andre ord ikke det aller mest vanntette kameraet på markedet, men dersom du bare skal bade/snorkle og ikke har tenkt å svømme alt for dypt, holder det med tre meter.

Les Akams test av vanntette kameraer

Foretrekker du andre aktiviteter enn vann og strand, har du med TX5 et kamera som tåler slag og støt, som tåler støv og frost (-10 grader) og som naturligvis tåler all slags vær.

Når alt dette er pakket inn i et hus som er ca 1,8cm på det tynneste og ikke veldig mye tykkere andre steder heller, kan man ikke regne kameraet som noe stort problem å få med seg. Men størrelsen kan kanskje gjøre det litt vanskelig å håndtere med hansker på.

Les også disse sakene:
Kun 1,6 cm tykt, men ikke vanntett

Tough-serien blir enda tøffere

Ultrazoom med verdens lengste zoom

Dette kameraet har GPS og kompass

Perfekt kamera for selvportrett

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag