RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Raperne Don Martin og Jester fikk med seg elleville Glenn på avslutningen av sin konsert på Rommen scene denne kvelden. Og gjett om det var en som strålte etterpå.
Raperne Don Martin og Jester fikk med seg elleville Glenn på avslutningen av sin konsert på Rommen scene denne kvelden. Og gjett om det var en som strålte etterpå.

Verdensfest på Rommen

I anledning FN-dagen og TV-aksjonen inviterte One People, i samarbeid med Fossum Aktivitetshus, til en verdensfest for alle.

ROMMEN: FN-dagen var valgt med direkte tanke på at dette er alle kulturer, land og menneskers dag!

– Meningen er å samle mennesker, i alle aldre, til en felles feiring av livet og mulighetene vi har felles, sier Åsmund Gylder.

FLERE BILDER FRA FESTEN

Verdensmusikk

Det var lagt opp til dans, musikk og teater fra scenen og egen danseskole.

Artistene var mange. Både lokale helter og fra utenverdenen.

Ikke minst var konserten med Laara Stinnerbom et spennende møte. En samisk multimusiker og kunstner. Med musikk og klanger tydelig inspirert av natur og det mer spirituelle sfærer. Innenfor rammene av den vidtfavnende sjangeren verdensmusikk.

Alle med

Raperne Don Martin og Jester stilte også på festen for all. Raperne med ironi og glimt i øyet var ikke snauere en de fikk med seg det ungdommelige publikum fram på scenen.

– Fikk du bilde, kommer jeg i avisen lurer Glenn på.

Han hadde da gjort en skikkelig avslutning med Don Martin og Jester. Og trolig den lykkeligste og mest fornøyde gutten i Groruddalen denne helgen.

Day`n Night, raperne fra Furuset sto for avslutningen på den lange festdagen på Rommen scene. Og som vanlig, lett slentrende fikk de folka med seg.

Sameksistens

One People brukte også anledningen til å presentere noen av prosjektene som pågår.

Blant annet Co-Ex, et sameksistensprosjekt myntet på ungdom, toleranse og respekt.

Samt Mikkelsmessen som går av stabelen på Lillehammer i førsten av november, der hovedfokuset er på urfolks mangfoldige tilnærming til det å skape et harmonisk liv, for seg selv og andre.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere