*Nettavisen* Nyheter.

Verdig farvel med «Big John»

Jon «Big John» Veivåg hylles etter «Last Man Standing»-kampen,som endte karrieren hans. Alt var så å si lov i denne kampen, noe som medførte kutt i panna og et blodig ansikt for tveitawrestleren, som understreker at det ikke er normen i vanlige wrestlingsshow.

Wrestlinghelten fra Tveita satt karrieren på spill, og tapte for sin argeste rival. Lørdagens show var det siste for Jon Veivåg, etter åtte år i ringen.

Klikk på bildet for å forstørre.

Bjørn Sem har taket på «Big John».

Klikk på bildet for å forstørre.

Tveitawrestleren ga alt i sin siste kamp i ringen.

Klikk på bildet for å forstørre.

«Big John» er bare 1.71 høy og veier 78 kg.

LØREN: Alle Lokalavisen Groruddalen har snakket med mener det samme: Lørdagens show i Kanonhallen på Løren er det beste i norgeshistorien.

Jon «Big John» Veivåg kunne ikke drømt om en bedre exit fra miljøet han har vært en del av i åtte år.

Jeg føler at jeg gjorde en god siste kamp, og at jeg kan legge opp med æren i behold, sier tveitagutten, som blir sett på som en av de store i det norske wrestlingmiljøet.

Tittelkamp mot Bjørn

Og nå er det slutt.

Det føles litt tomt. Dette har jo vært en stor del av livet mitt i mange år nå, reflekterer Veivåg.

Men på den positive siden blir det mer helgefri og mindre smerte, humrer han.

Lørdag ble PowerSlam VI arrangert for fullt hus i Kanonhallen på Løren.Og kveldens hovedkamp var «Last Man Standing»-fighten mellom «Big John» og hans tidligere bestevenn, nå bitre fiende, Bjørn Sem fra Holmenkollen.

I fjor banket Bjørn norgesmesterbeltet fra «Big John», og han ville ikke gå med på en ny tittelkamp med mindre «Big John» var villig til å sette karrieren på spill.

Blodig og forslått

Utrolige 30 minutter med «real husholdningsvold» tok det å skillle de to rivalene.

Til slutt klarte ikke en blodig og forslått «Big John» å reise seg, og da bjella gikk etter ti tellinger fra dommeren, var karrieren over, og Bjørn Sem beholdt norgemsmesterbeltet.

Hvordan vil du oppsummere karrieren i wrestlingringen?

Jeg ser på det som en positiv opplevelse, til tross for dette tapet. Jeg har reist over hele Norge og banket opp mange ordentlig hyggelig folk. Jeg har slåss foran to tusen i Helsinki, og hatt det skikkelig moro, mimrer Veivåg.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.