Verkstedet gikk opp i røyk

Scootergjengen: f.v. Martin Andersen, Magnus Bjørke, Espen Hoff, Martin Johansen og Fredrik Valstrand liker dårlig situasjonen de nå er i.

Scootergjengen: f.v. Martin Andersen, Magnus Bjørke, Espen Hoff, Martin Johansen og Fredrik Valstrand liker dårlig situasjonen de nå er i. Foto: FOTO: Øystein Dahl Johansen

Gutta på verkstedet Restless Scooter opplevde marerittet da flammene slukte lokalet deres under brannen på Torshov i natt. Nå leter de etter et nytt.

Det er lite igjen av bygget på Torshov. Foto: FOTO: Øystein Dahl Johansen

Brannvesenet var raskt på stedet og fikk reddet ut mange av syklene til Restless Scooter. Foto: FOTO: Øystein Dahl Johansen

TORSHOV: – Heldigvis ble mange av motorsyklene våre reddet av brannvesenet, og det er vi veldig glad for, sier ansatt på verkstedet, Martin Johansen.

Fremdeles er det mange dyre deler og annet utstyr i kjelleren som de ikke har fått tilgang til, men Martin satser på at mye fremdeles er inntakt.

– Vi har fått vite av brannvesenet at det nok er mye vann i kjelleren, og i så fall skal det ha gått bra med tingene, sier han.

LES OGSÅ: Storbrann på Torshov

Seks måneder

Det var heller ikke lenge til de måtte på utkikk etter nye lokaler, leiekontrakten var allerede sagt opp.

– Vi hadde faktisk møtet i går angående det, og var fra før av litt stresset over å bare ha seks måneder på oss. Nå kom det plutselig litt brått, sier Johansen.

Lettet

Martin forteller om panikken han følte da han fikk den grusomme beskjeden.

– Det første jeg tenkte var, å herregud, tenk om det er vår feil, sier han.

Det fikk de heldigvis raskt bekreftet at det ikke var, brannen startet nemlig i andre etasje.

Mektig syn

– Vi dro til stedet med en gang vi fikk telefonen, det var litt av et syn. Brannen var voldsom, og selv om vi stod veldig langt unna, kjente vi varmen utrolig godt, sier Johansen, som forteller at det fremdeles lukter svidd over hele omrdådet på Torshov.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Nyheter

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag