RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Verkstedet gikk opp i røyk


Scootergjengen: f.v. Martin Andersen, Magnus Bjørke, Espen Hoff, Martin Johansen og Fredrik Valstrand liker dårlig situasjonen de nå er i.
Scootergjengen: f.v. Martin Andersen, Magnus Bjørke, Espen Hoff, Martin Johansen og Fredrik Valstrand liker dårlig situasjonen de nå er i. Foto: FOTO: Øystein Dahl Johansen
Gutta på verkstedet Restless Scooter opplevde marerittet da flammene slukte lokalet deres under brannen på Torshov i natt. Nå leter de etter et nytt.

TORSHOV: – Heldigvis ble mange av motorsyklene våre reddet av brannvesenet, og det er vi veldig glad for, sier ansatt på verkstedet, Martin Johansen.

Fremdeles er det mange dyre deler og annet utstyr i kjelleren som de ikke har fått tilgang til, men Martin satser på at mye fremdeles er inntakt.

– Vi har fått vite av brannvesenet at det nok er mye vann i kjelleren, og i så fall skal det ha gått bra med tingene, sier han.

LES OGSÅ: Storbrann på Torshov

Seks måneder

Det var heller ikke lenge til de måtte på utkikk etter nye lokaler, leiekontrakten var allerede sagt opp.

– Vi hadde faktisk møtet i går angående det, og var fra før av litt stresset over å bare ha seks måneder på oss. Nå kom det plutselig litt brått, sier Johansen.

Lettet

Martin forteller om panikken han følte da han fikk den grusomme beskjeden.

– Det første jeg tenkte var, å herregud, tenk om det er vår feil, sier han.

Det fikk de heldigvis raskt bekreftet at det ikke var, brannen startet nemlig i andre etasje.

Mektig syn

– Vi dro til stedet med en gang vi fikk telefonen, det var litt av et syn. Brannen var voldsom, og selv om vi stod veldig langt unna, kjente vi varmen utrolig godt, sier Johansen, som forteller at det fremdeles lukter svidd over hele omrdådet på Torshov.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere