RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Verre fortetting enn Holtet

Jeg ser i Nordstrands Blad at beboerne på Holtet protesterer mot "fortetting" i bydelen sin. Det skjønner man jo, dette er et gammelt villastrøk som de gjerne vil beholde. Men hvis beboerne kunne se litt utenfor sin egen bydel ville de kanskje oppdage et og annet. Bydelene på østkanten i det gamle Østre Aker har sannelig måttet finne seg i fortetting ! Se på Tveita, Bøler, Oppsal, Manglerud og Grorud. Fotografiene i Aftenposten Aften 11. februar fra Holtet er da ikke så avskrekkende?

I hvert fall ikke i forhold til blokkene på Tveita eller Ammerud. Her på Oppsal er Østmarkveien forandret fra å være en fredelig turvei til Marka til en trafikkbelastet gjennomfartsåre med stor tungtrafikk til næringsområdene ved Toyota og Rema. Vi må nok finne oss i det selv om det ødelegger vårt nærmiljø. Også Oppsal var en gang et område med småhus og trebebyggelse. Nå er det omtrent ingen åpne arealer igjen.

Cathrine Senje

Oppsal

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere