RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Very happy with Bogstadveien

Internasjonal PR-sjef for ZARAs moderselskap Inditex, Raul Estradera kunne neppe vært mer fornøyd med lokalene i Bogstadveien.

Majorstuen: Dagen før den etterlengtede ZARA-åpningen i Bogstadveien inviterte ZARA til føråpning for blant andr pressen. Her var ZARAs internasjonale PR-sjef Raul Estradera gledelig tilstede. Med sin spanske stolthet fortalte han velvillig hvor lenge ZARA hadde lengtet etter å komme til Norge.

Som et godt etablert og stort konsern, merker vi at folk kjenner godt til oss, smiler en tydelig stolt Estradera.

Han er PR-sjef for konsernet Inditex, som har startet kjeder som Massimo Dutti og ZARA med flere. Selskapet har pr idag flere butikker i hele 65 land globalt.

Norge var klart neste land på listen. Det var det eneste landet hvor vi hadde Massimo Dutti som går utrolig bra, men ingen ZARA. Vi har lenge drømt om å åpne i dette landet, og nå er det endelig blitt en realitet.

Han avfeier ikke tanken på flere butikker i Norge.

Vi lærte av Massimo Dutti-erfaringen at det var et stort marked for oss i Norge. I første omgang vil vi se hvordan det går her. Går det bra, kan vi etter hvert åpne flere butikker i Oslo og eventuelt også utvide til andre byer i landet. legger han til.

Disse spanjolene er kjent for å være kresne ved valg av lokaler. Blant kriteriene er stor fasade, flere etasjer, stort inngangsparti samt rundt 2.000 kvadratmeter. De nye lokalene i Bogstadveien rommer tre etasjer og er på hele 1800 kvadratmeter.

We are very happy with our locations in Bogstadveien, sier PR-sjefen på mer eller mindre stødig engelsk, mens han smiler bredt. Drømmen er gått i oppfyllelse.


Først i køen

Ann Iren Bjørnarrå var først i køen da ZARAs åpnet i Bogstadveien torsdag. Hun hadde droppet forelesning for å få med seg åpningen.

I overkant av 50 nysgjerrige fans hadde samlet seg utenfor butikklokalene, da klokken passerte 09.50 på klesbutikken ZARAs åpningsdag torsdag forrige uke.

Det er kjempespennende å få en sånn butikk her. Jeg tror nok dette er en type butikk jeg kommer til å besøke ofte, sier Ann Iren Bjørnarrå. Hun er den første i køen som har samlet seg utenfor åpningsdøren, da Lokalavisen kommer forbi.

Hva er det som gjør denne butikken så bra?


ZARA er jo kjent for å ha mye klassisk og fint til en billig penge. En klassisk utgave av H&M, men med mer ordentlig design.

Skal du kjøpe noe i dag da?

Ja tror nok det. Er på utkikk etter en klassisk trenchcoat til vinteren, smiler hun.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere