RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

STANGER MOT VEGGEN: Vestli spilte en bra kamp mot Mjøndalen 2, men laget slet foran målet til gjestene.
STANGER MOT VEGGEN: Vestli spilte en bra kamp mot Mjøndalen 2, men laget slet foran målet til gjestene. Foto: ALLE FOTO:ANDREAS LINDBÆK

Vestli plantet i bunnen

Vestli trenger et mirakel for å holde seg i tredje divisjon. Mandag gikk de på nok et tap da Mjøndalen sitt andrelag tok med seg alle poengene hjem.

STOVNER: Med mandagens tap ligger laget nest sist på tabellen, med sju poeng opp til trygg plass. Men kaptein Hassan Bougato nekter å gi opp håpet om å holde seg.– Det er veldig slitsomt å ligge i bunnen. Men vi har tro på at vi kan klare oss. Det er fortsatt 27 poeng å spille om, sier han etter tapet mot Mjøndalen.

Marginer imot

Men laget fortjente bedre under mandagens oppgjør. Laget produserte flere store sjanser, men klarte kun å overliste keeperen en gang da Marius Andresen rundet keeper og satte den inn i det tomme målet.

Og når de i tillegg slipper inn to mål på gjestenes få visitter blir det vanskelig å holde seg når sesongen er over.

– Det var en rotete kamp. Vi var svært gode i 1.omgang, mens vi faller litt bakpå i andre omgang. Men det er jo typisk at bunnlag har marginene imot seg, sier Hassan Bougato, som mener at laget bare må fortsette å jobbe like hardt videre i sesongen.

– Det er små marginer. Nå må vi bare jobbe hardt for å klare oss, fortsetter han.

Tar lærdom

Trener Lars Erik Hagen er enig med sin kaptein og mener laget bør ta med det positive fra kampen.

– Vi har troa på at vi skal klare oss, men det blir tøft. Men legger vi ned like mye arbeid som i dag kan det gå, sier treneren, som mener at laget hadde tatt langt flere poeng med samme innstilling i flere andre kamper denne sesongen.

– All ære til gutta i dag. Vi gjør en dunderbra første omgang, mens det blir litt Hawaii i andre omgang. Men i dag er vi uheldig som ikke får poeng, sier Hagen.

Hvorfor scorer ikke dere på flere av de store sjansene?

– Vi mangler roen foran mål.

Hva skal til for å klare å holde seg i tredje divisjon?

– Hardt arbeid. Vi må løpe mer og holde ut 90 minutter,. Nå skal vi krige for hvert poeng sier Lars Erik Hagen

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere