RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vestli sa opp treneren


Svein André Olsen
Svein André Olsen
Vestli IL sier opp samarbeidet med trener Svein Andre Olsen.

Stovner: Etter et møte mellom Svein Andre Olsen, styret i Vestli håndball og Vestli IL´s hovedstyre i dag, mandag 7. januar 2008 er det besluttet at "Vestli IL fristiller Svein Andre Olsen fra sin kontrakt som hovedtrener for Vestli il`s Eliteserielag i håndball", skriver Vestli IL i en pressemelding tirsdag formiddag.

- Måtte se på alternative muligheter for kostnadskutt

- Med bakgrunn i idrettslagets økonomiske situasjon, måtte vi se på alternative muligheter for kostnadskutt. Etter et møte med trener Olsen kom vi til enighet om denne løsningen, sier leder for hovedstyret i Vestli IL, Petter Andersen i pressemeldingen.

- Vi takker Svein Andre Olsen for innsatsen han har lagt ned i vårt elitelag, og ønsker han lykke til videre, fortsetter Andersen.

Olsen avslutter sitt arbeidsforhold med VIL med umiddelbar virkning, og sportslig leder Terje Hammer er tilsatt som trener inntil videre.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere