RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vestli stoppet av Drammen

Håndballgutta til Vestli gjorde et ærlig forsøk mot suverene Drammen, men tapte til slutt 29-38 foran Glenn Solberg & Co. torsdag kveld.

Drammen: Vi hadde selvfølgelig håpet at vi skulle vinne, men realistisk sett taper vi med mellom fem og ti mål mot Drammen på bortebane, sier trener Svein André Olsen.
Det ble ni til slutt, og det er Olsen sånn passe fornøyd med.
Vi kunne fint ha gjort det bedre enn dette her, for avslutningen vår er veldig frynsete, sier Olsen.
Sju minutter før slutt ledet nemlig Drammen bare 31-27, men de siste minuttene gikk det fort i Drammenshallen.
Vi orker ikke mer. Drammen kan bytte ut og inn på laget sitt hele tiden uten at det gjør noe, mens vi må presse våre beste spillere hele tiden, sier Olsen.

Gode brødre

Mot Drammen var det først og fremst brødrene Braathen som holdt liv i Vestli. Jan Erik og Vidar scoret åtte spillemål hver, og duoen skapte en del trøbbel for Ole Gustav Gjekstads mannskap.
Vestli holdt følge med Drammen i et drøyt kvarter. Da sto det 10-9 til drammenserne. Derfra og ut hadde serielederen full kontroll selv om Vestli yppet seg i perioder.
Det endte 38-29, og det er mange lag som reiser hjem fra Drammenshallen med en flauere smak i munnen enn det Vestli gjorde.
Hva er målet for resten av sesongen, Olsen?
Spiller vi så godt som vi gjorde rett før VM-pausen, så er vi med og snuser på bronse. Men målet er å havne på øvre halvdel, sier Olsen.
Vestli tar imot Heimdal i Stovnerhallen førstkommende søndag, og det er en meget viktig kamp med tanke på å være med å kjempe om bronsemedaljene.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere